Team

RozaFysiotherapie

Harmen Roza

Praktijk eigenaar, Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut

Algemeen fysiotherapeut en Msc. sportfysiotherapeut. Ik ben afgestudeerd in 2013 aan de Hogeschool van Rotterdam. Daarna ronde ik de wetenschappelijke master sportfysiotherapie af. Voor deze opleiding volgde ik met succes het CIOS in Goes. Behaalde diploma's: gymdocent, zwemonderwijzer en fitnessinstructeur. Ik heb jaren zwemles gegeven en heb gewerkt als fitness instructeur. Ook ben ik al jaren betrokken bij verschillenden sportclubs uit de regio als fysiotherapeut. Ik heb aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd voor o.a. Orthopedische revalidatie, knieproblematiek, schouderproblematiek, sportletsels, schouderblad gerelateerde problematiek en overbelasting gerelateerde blessures. Naast dat ik als fysiotherapeut breed opgeleid ben, heb ik als specifieke kennisgebieden:

- Orthopedisch (traumatische) letsels
- Sportblessures bij kind en volwassenen
- Knie letsels, al dan niet sportief ontstaan
- Schouderblessures mbt spier, pees, gewricht of bot
- Schouderblessures als gevolg van schouderblad problematiek
- Revalidatie na orthopedische operaties aan gewrichten

Mijn vak bestaat voor een groot deel uit het oplossen van puzzels: de oorzaken, symptomen en gevolgen brengen we samen met de cliƫnt in kaart tot een kloppend verhaal. Door deze puzzel samen te ontrafelen komen we tot een passend en planmatig en doelbewust behandelplan. Soms betrekken we hierbij een arts of specialist, zodat we multidisciplinair een plan maken.

Mijn hobby's zijn: fietsen met mijn vrouw en dochter, waterskiƫn, klussen en tuinieren.

Aanwezig op:
Maandag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Fysio

Myke Grijzenhout

Fysiotherapeut

Mijn naam is Myke Grijzenhout en ik ben in 2023 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam voor de opleiding fysiotherapie.
Ik heb een paar keer kort stage gelopen bij Harmen en daarbij merkte ik dat ik deze praktijk erg fijn vond. Het was me daarom dan ook een eer dat Harmen mij vroeg om bij hem te komen werken in de praktijk. Ik heb er ook heel erg veel zin in om de praktijk samen nog groter te maken en er alles uit te halen wat erin zit. Vooral kan ik niet wachten om eindelijk aan de slag te gaan als fysiotherapeut.
Ik werk graag met mensen en daarnaast vind ik het erg mooi dat ik een bijdrage kan leveren aan het verbeteren en/of verhelpen van een gezondheidsprobleem. Ik vind zowel het behandelen in de kamer als het trainen in de oefenzaal een leuke manier van werken.
Naast het behalen van mijn bachelor voor algemeen fysiotherapeut wil ik in de toekomst ook graag de master kinder-sport-fysiotherapie gaan doen. Ik merk dat dit vakgebied mij aanspreekt.
Mijn hobby's zijn: hockeyen, leuke (sportieve) activiteiten ondernemen met mijn vriend, formule 1 kijken en afspreken met vriendinnen/familie.
Aanwezig: maandag van 12:30-21:00 uur en woensdag van 8:00-17:00 uur.